O nama

Biserka ŠtambukDr. mr. sc.  Biserka Štambuk

Rođena sam u Zagrebu gdje sam završila gimnaziju, Medicinski fakultet i obavezan liječnički staž. Potom se zapošljavam  u tvornici lijekova „Pliva“ kao Voditelj za skupinu antireumatskih i analgetskih lijekova. U tom sam periodu završila poslijediplomski studij iz Kliničke farmakologije i obranila Magistarski rad.

Specijalizaciju Fizikalne medicine i rehabilitacije obavila sam u Kliničkom bolničkom centru u Zagrebu. Kao specijalistica fizikalne medicine i rehabilitacije  nastavljam raditi u Poliklinici za reumatske bolesti, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Drago Čop“ gdje sam obnašala i funkciju šefa Reumatološkog odjela.

Član sam Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog društva za fizikalnu medicinu, Hrvatskog reumatološkog društva, Hrvatskog društva za liječenje boli i Hrvatskog vertebrološkog društva.

Objavila sam više stručnih članaka, kongresnih saopćenja iz područja fizikalne medicine, reumatologije i boli.

Sudjelovala sam na brojnim kongresima, stručnim sastancima, simpozijima u Hrvatskoj i inozemstvu kao predavač i učesnik.

 

Ordinacija

Ordinacija“ Štambuk“ započela je s radom u ožujku 1995. godine kao jedna od prvih privatnih ordinacija u Hrvatskoj.  Vrlo brzo je prepoznata  kvaliteta  medicinske usluge bazirane  na visoko  stručnom  i vrlo  osobnom pristupu svakom pacijentu .  Te visoke  kriterije postavila i održala  osnivačica   Poliklinike  Biserka Štambuk, dr.mr.sci. specijalistica fizijatar,  koja se na privatnu praksu odlučila  nakon  dugogodišnjeg iskustva radeći u renomiranim   državnim   ustanovama uz  kontinuirano usavršavanje  kroz stručne radove i  kongrese .

Takovim radom  stečene su  reference  koje su omogućile da  Ordinacija vrlo brzo preraste  u Polikliniku. A da je tome   doista   tako  dokazuju  i brojke  koje je računalo  Poliklinike  bilježilo od 1995. Godine pa tako imamo slijedeće podatke :

  • Kod nas je pomoć za svoje  bolesti i tegobe kroz preko 20 godina potražilo oko 11.000 pacijenata
  • Izvršeno je oko  30 000 pregleda
  • Primjenjeno je oko  60 000 različitih fizikalnih tretmana

Ovo su brojke na koje smo ponosni, ali najveće  su nam zadovoljstvo  ipak  zadovoljni  pacijenti  koji  nam se  prema potrebi uvijek vraćaju .